XRP – ce este? Cum să începeți, recenzii, forum.

Ce înseamnă XRP?

XRP este o criptomonedă care rulează pe platforma de plată digitală RippleNet. XRP Ledger este un proiect open-sourcecare nu se bazează pe Blockchain, ci pe o bază de date distribuită.

Cine a inventat XRP?

Platforma de plată Ripple a fost inventată în 2004 de Ryan Fuggerși construită de Jed McCeleb și Chris Larson în 2012. La acea vreme, un alt nume de criptomonedă era OpenCoin.

Cum funcționează XRP?

XRP a fost creat pentru a deveni o alternativă rapidă, ieftină și scalabilă la criptomonede și platforme de plată în numerar, cum ar fi SWIFT. Cartea RippleNet este întreținută de comunitatea globală Ripple. XRP Ledger procesează tranzacțiile aproximativ la fiecare 3 secunde.

Cât costă XRP?

Prețul actual al XRP este sub $ 1. S-ar putea schimba în viitorul apropiat.

De unde pot cumpăra XRP?

Criptomoneda poate fi achiziționată pe orice ofertă de schimb care tranzacționează în ea.

Merită să investești în XRP?

Este dificil să răspundeți la această întrebare, deoarece prețurile criptomonedelor sunt extrem de volatile și pot ceda cu ușurință speculațiilor.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

3 comentarii

  1. Author

    Nu este nevoie să argumentăm în avans că Bitcoin sau alte criptomonede nu au valoare. BTC valorează câțiva USD, iar acum costă zeci de mii. Lăsați toți să se uite la graficul prețurilor și să-și dorească să fi investit mai devreme.

  2. Author

    Ripple este un sistem de plată bazat pe blockchain. Este o criptomonedă open-source foarte populară. Popularitatea sa se datorează vitezei și taxelor mai mici decât în ​​cazul unor criptomonede.

Lasă un răspuns