Unde este cel mai bun loc pentru a mina criptomonedele?

Cel mai simplu mod de a obține Bitcoin este să-l cumpărați. Acesta este probabil cel mai rapid mod de a deveni proprietarul său. În ciuda acestui fapt, există locuri pe Pământ unde costul mineritului este mult mai atractiv decât costul de achiziție. Din acest motiv, un grup mare de mineri Bitcoin sunt interesați de minerit în țările în care nu este foarte puternic reglementată, iar costurile energiei sunt relativ scăzute.

Cine sunt minerii Bitcoin?

Criptomoneda Bitcoin este minat, dar nu ca în cazul cărbunelui sau aurului. În loc să foreze tuneluri subterane, calculatoarele sunt folosite pentru minerit. Procesul de exploatare a criptomonedelor implică mineri (dispozitive de minare a criptomonedelor) care rezolvă probleme matematice. Cu o soluție pozitivă la sarcină, noi blocuri sunt aprobate și unite la lanț. Un bloc este locul în care sunt emise monede noi.

Ce ar trebui luat în considerare înainte de minerit?

Rentabilitatea mineritului BTC este condiționată de:

Costul energiei electrice. Deoarece mineritul de către excavatoare necesită cantități semnificative de energie electrică, taxa pe kWh are un impact asupra profitabilității.

Viteza conexiunii la Internet. Pentru acces la Internet de mare viteză, mașina poate săpa mai multe blocuri.

Clima predomină în regiune. Funcționarea eficientă a mașinii necesită temperatură scăzută. În prea mare, se poate supraîncălzi. Prin urmare, temperatura ambiantă scăzută vă permite să economisiți bani care ar trebui investiți în răcirea suplimentară a dispozitivelor.

Siguranța zonei. Deoarece echipamentul minier nu este cel mai ieftin, este important ca acesta să fie situat într-o locație sigură.

Probleme de reglementare. Mineritul criptomonedelor nu este reglementat în majoritatea țărilor, dar merită luat în considerare problemele de reglementare atunci când căutați o țară pentru a începe activitățile miniere.

Estonia.

În Estonia, o mare importanță este acordată accesului la internet de mare viteză. O sumă mare de bani a fost alocată pentru a îmbunătăți viteza rețelei. Când vine vorba de reglementări, Estonia este considerată o țară prietenoasă cu antreprenorii care doresc să extragă Bitcoin. Încearcă să atragă oameni de afaceri străini.

Costul mediu al energiei electrice pentru întreprinderi nu este foarte ridicat,iar temperatura medie a aerului este de 5 grade. Datorită acestui fapt, costul excavatoarelor de mers pe jos nu va deveni prea împovărător.

Islanda.

Numele Islanda poate fi tradus ca un tărâm de gheață. Este adevărat că se află aproape de Cercul Arctic, dar are un climat temperat. Temperatura medie a aerului este de aproximativ 1 grad, ceea ce este suficient pentru a vorbi despre condiții favorabile de răcire pentru mașini. În Islanda, puteți găsi ferme de energie geotermală care produc energie la prețuri accesibile. Mai mult, este o țară dezvoltată tehnologic. Datorită internetului rapid și condițiilor favorabile, această țară are o cantitate imensă de mine electronice și este un loc bun pentru a localiza mineritul unei ferme de criptomonede.

Georgia.

Multe ferme de mine cu monedă digitală provin din Georgia. Costurile cu energia electrică sunt relativ mici, taxele sunt favorabile, iar tehnologia este suficient de dezvoltată. Aerul muntos poate fi rece, deși, desigur, depinde de altitudine. După cum s-ar putea aștepta, nopțile de vară pot fi, de asemenea, răcoroase în părțile mai înalte ale munților. Care sunt dezavantajele mineritului criptomonedelor în Georgia? Din păcate, aceasta este apropierea Rusiei și o amenințare la adresa stabilității țării.

Kuweit.

Această țară din Orientul Mijlociu are un cost foarte scăzut de menținere a activității economice, deoarece este susținută de veniturile din petrol. Vremea caldă se poate dovedi a fi o problemă și, prin urmare, este nevoie să se achiziționeze sisteme avansate de răcire. Bitcoin este legal în Kuweit, deci poate fi exploatat și vândut în siguranță oamenilor din alte țări.

Venezuela.

Din păcate, țara are un nivel uriaș al inflației. Cu toate acestea, Venezuela are condiții favorabile pentru minerii de criptomonede. Costul local al energiei electrice este unul dintre cele mai mici din lume,de asemenea, nu ar trebui să aveți nicio problemă în a găsi angajați care să opereze ferma de criptomonede. Cu toate acestea, este posibil să aveți unele probleme cu penele de curent.

China.

Este capitala minieră a Asiei și poate a întregii lumi. În China, capacitatea minieră poate ajunge până la 66%. Mai mult, în această țară puteți găsi cele mai mari companii producătoare de mineri de criptomonede. Costul redus al energiei electrice, utilizarea surselor alternative și regenerabile de energie fac ca minerii chinezi să aibă o sarcină mai ușoară. Unii dintre mineri și-au plasat fermele în apropierea minelor tradiționale de cărbune, ceea ce le oferă rate preferențiale de energie. Pe măsură ce țara trece la surse de energie verde, se poate dovedi că solvabilitatea mineritului în China va continua să crească.

STATELE UNITE.

Avantajul Statelor Unite față de China este de a oferi o mai mare securitate și stabilitate politică. La avantajele oferite de SUA, puteți adăuga, de asemenea, o cantitate mare de teren pentru activitatea de afaceri și costuri reduse de a face afaceri. Costul real al mineritului Bitcoin variază în funcție de stat. Guvernul nu a pregătit încă o reglementare a pieței miniere a monedelor digitale și până în prezent această activitate rămâne legală.

Iran.

Din păcate, țara pare să fie afectată de o criză economică și politică. În ciuda acestui fapt, mineritul Bitcoin este legal și recunoscut oficial ca activitate industrială. Din acest motiv, mineritul de criptomonede din Iran este în plină expansiune,în special datorită ratelor scăzute de energie electrică. Din cauza ratelor accesibile, mulți mineri au decis să migreze în Iran, iar guvernul a creat un model de stabilire a prețurilor energetice pentru minerii criptomonedelor.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

3.7 based on 3 reviews

3 comentarii

  1. Author

    Banii tradiționali se depreciază rapid. Deci oamenii caută mijloace de investiții de încredere. Sunt criptomonede? Vom vedea în viitorul apropiat.

  2. Author

    Trebuie doar să investești atât cât îți poți permite să pierzi. Trebuie să fii atent cu ce cheltuiești, nu se va întâmpla niciodată ca toată lumea să fie plătită. Dacă cineva le investește pe toate într-un profit presupus sigur și apoi îl pierde, să se învinovățească numai pe sine.

  3. Author

    Bitcoin și aurul sunt două lucruri separate. Dacă infrastructura eșuează, izbucnește războiul, au loc dezastre naturale sau un atac al hackerilor, criptomonedele se vor prăbuși. Aurul este soluția cea mai sigură.

Lasă un răspuns