Tether – ce este? Cum să începeți, recenzii, forum.

Ce este Tether?

Este un așa-numit stablecoin,adică o criptomonedă cu o valoare stabilă. Este o reflectare a prețului USD. Este difuzat de Tether, o companie din Hong Kong.

Cine a inventat Tether?

Criptomoneda a fost lansată în 2014. Autorii criptomonedei sunt Brock Pierce, Reeve Collins și Craig Sellars.

Cum funcționează Tether?

O caracteristică a criptomonedei este pegging-ul său la dolarul american. Datorită acestui fapt, Tether este complet securizat cu numerar în USD.

Cât costă Tether?

Valoarea Tether este de $ 1.

De unde pot cumpăra Tether?

Cumpărarea Teteher oferă multe schimburi de criptomonede.

Merită să investești în Tether?

Cumpărarea unei criptomonede poate fi profitabilă, dar din cauza imprevizibilității pieței, este dificil să fii sigur în această chestiune. Echipa noastră editorială nu oferă niciun sfat cu privire la investițiile în criptomonede.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

3 comentarii

  1. Author

    Dacă cineva are economii în monede tradiționale, nu este de mirare că se va lupta cu criptomonede. La urma urmei, sunt bani concurenți, așa că îi va descuraja pe alții să-i folosească.

  2. Author

    Criptomonedele au valoarea pe care oamenii vor să o plătească pentru ele. Probabil că nu vor fi niciodată un mijloc comun de plată. Cu toate acestea, merită să aveți câteva BTC în mânecă, atunci vă puteți simți ca o elită.

  3. Author

    Aceasta este una dintre criptomonedele stabile, bazate pe dolar. Nu este marcat de fluctuații prea mari de valoare. Din acest motiv, are o ofertă relativ în creștere.

Lasă un răspuns