Terra – ce este? Cum să începeți, recenzii, forum.

Ce este Terra?

Terra este un protocol blockchain care utilizează monede stabile. Conform documentației, Terra este o combinație de stabilitate a valorii cu aplicare largă și așezări rapide.

Cine a inventat Terra?

Criptomoneda a fost construită în 2018 de creatorii numiți Daniel Shin și Do Kwon. Scopul lor a fost de a construi un design care să permită viteza, stabilitatea și gradul de utilizare.

Cum acționează Terra?

Terra combină stabilitatea monedelor fiat cu beneficiile criptomonedelor. Folosește un algoritm care ajustează oferta în funcție de cerere.

Cât costă Terra?

În ziua publicării intrării, Terra costă câteva zeci de dolari. Prețul se va schimba probabil în zilele următoare.

De unde pot cumpăra Terra?

Criptomoneda este listată pe mai multe schimburi diferite de criptomonede. Unele dintre ele pot fi tranzacționate cu ajutorul monedelor fiat, stablecoin sau a altor criptomonede.

Merită să investești în Terra?

Ca și în cazul altor criptomonede, prețul Terra poate fi modificat. Lăsăm cititorilor noștri să-și formeze propria opinie despre criptomonedă și să găsească momentul potrivit pentru a investi.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

3 comentarii

  1. Author

    Oameni buni, nu mai scrieți prostii. Îți vor opri curentul pentru câteva zile, vei vedea cât valorează criptomonedele tale. Va fi o dramă pentru unii oameni.

  2. Author

    Toate monedele au doar o valoare contractuală și acesta este cazul chiar și pentru criptomonede. Același lucru este valabil chiar și pentru operele de artă. Ce valoare materială au imaginile? Totul este o chestiune de acord uman.

  3. Author

    Terra continuă să crească în importanță. Se poate dovedi a fi o criptomonedă foarte promițătoare. Din păcate, este greu de spus cum se vor modela prețurile Terra în viitor.

Lasă un răspuns