Solana – ce este? Cum să începeți, recenzii, forum.

Ce este Solana?

Solana este un proiect open-source bazat pe tehnologia blockchain. Criptomoneda a fost lansată în 2020 de fundația Solana cu sediul în Elveția.

Cine l-a inventat pe Solan?

Persoana implicată în proiectul Solan este Anatoli Iakovenko. În trecut, a lucrat ca inginer senior la Qualcomm.

Cum acționează Solana?

Solana se bazează pe algoritmul Proof-of-History care suspendă scalabilitatea și gradul de utilizare. Solana are un timp scurt de procesare și validare pentru tranzacții și contracte. Prin urmare, companiile mari au devenit, de asemenea, interesate de aceasta.

Cât costă Solana?

Prețul actual al lui Solan este de câteva sute de dolari.

De unde pot cumpăra Solana?

Datorită popularității lor, jetoanele SOL pot fi achiziționate pe majoritatea schimburilor de criptomonede.

Merită să investești în Solana?

Investițiile pe piața criptomonedelor pot fi imprevizibile, prin urmare este dificil să se consilieze cu privire la achiziționarea unei anumite criptomonede. Poate că o soluție bună este diversificarea portofoliului de investiții.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

3 comentarii

  1. Author

    Criptomonedele sunt la fel de demne de încredere ca și alte monede tradiționale. La urma urmei, toate sunt bazate pe contract, iar valoarea lor este contractuală. De asemenea, nu au acoperire, deoarece chiar și soldul contului bancar este o înregistrare digitală.

  2. Author

    Solana este o platformă de calcul descentralizată. Dezvoltatorii săi au decis să îmbunătățească scalabilitatea blockchain-ului. Avantajul său este că suportă mii de operații pe secundă.

Lasă un răspuns