Reguli

btcinvestcamp.com publică următorul text, denumit în continuare "regulamente". Acesta conține informații despre politica de confidențialitate, termenii de utilizare a site-ului web și reglementările în sine.

General.

 1. Vizitatorii btcinvestcamp.com trebuie să citească termenii și condițiile.
 2. Normele de utilizare a btcinvestcamp.com sunt stabilite în aceste regulamente. Acestea se referă la primirea conținutului de pe acest site web.
 3. Fiecare dintre conținuturile postate pe btcinvestcamp.com are doar scop informativ.
 4. Vă informăm că nu suntem înregistrați ca broker sau dealer de servicii financiare, pe baza unei autorități de reglementare. Autorii btcinvestcamp.com nu au o licență sau o calificare pentru consultanță de investiții. Informațiile plasate pe site-ul btcinvestcamp.com trebuie tratate ca conținut informațional sau educațional.
 5. btcinvestcamp.com este o pagină de informare. De asemenea, poate conține reclame sau link-uri către alte site-uri web de pe care proprietarul site-ului web poate obține profituri sau alte profituri. Depinde de condițiile convenite.
 6. Conținutul postat pe site este opiniile și punctele de vedere ale creatorilor, precum și ale vizitatorilor site-ului. Acesta este modul în care conținutul ar trebui să fie înțeles și interpretat. Toate informațiile și resursele postate pe btcinvestcamp.com sunt proprietatea proprietarilor site-ului. În nici un caz nu este permisă distribuirea, modificarea sau utilizarea în alt mod a conținutului site-ului. În cazul în care aceste prevederi sunt încălcate, creatorii btcinvestcamp.com își rezervă dreptul de a iniția acțiuni în justiție.
 7. Cititorii și utilizatorii site-ului fac alegeri independente în domeniul finanțelor. Proprietarii de btcinvestcamp.com nu suportă consecințele unor astfel de decizii. Materialele conținute pe site nu constituie nicio ofertă sau recomandare.
 8. Un vizitator al btcinvestcamp.com este de acord că investițiile și tranzacționarea sunt activități bazate pe speculații. Acestea prezintă un risc considerabil de pierderi. Orice utilizator al site-ului btcinvestcamp.com poate pierde toate sau majoritatea fondurilor din contul său. Prin urmare, el nu ar trebui să se angajeze în activitățile menționate mai sus fără a consulta un consilier financiar calificat. Potrivit proprietarilor site-ului btcinvestcamp.com risca capitalul pe care utilizatorul nu își poate permite să-l piardă este un comportament inadecvat.
 9. Investițiile în Forex, criptomonede, CFD-uri, opțiuni binare sau alte instrumente financiare nu ar trebui să se bazeze pe informații din btcinvestcamp.com. Creatorii site-ului vă anunță că nu au licență sau înregistrare ca consultanți sau consilieri. Înainte de a începe să investiți, verificați avertismentul de risc pe site-ul brokerului.
 10. Când alegeți să investiți în valori mobiliare, opțiuni binare sau alte instrumente financiare, alegeți să vă asumați propria responsabilitate pentru a face acest lucru. Editorii btcinvestcamp.com nu sunt responsabili pentru pierderile financiare suferite de vizitatorii site-ului său web.
 11. Comentariile cititorilor publicate pe site-ul btcinvestcamp.com și, în special, conținutul acestora sunt mesaje publice.
 12. Vă informăm că putem șterge comentariile care:
  1. Ele nu au legătură cu subiectul articolului comentat.
  2. Sunt vulgare, obscene, jignitoare indiferent de modul în care au fost publicate. Este interzisă utilizarea vulgarității în formă prescurtată.
  3. Acestea sunt contrare legii aplicabile.
  4. Acestea sunt legate de campanii politice, sociale, publicitare sau de altă natură.
  5. Acestea sunt spam și conțin informații inutile.
  6. Li se atribuie un avatar care încalcă legea și bunele maniere.
  7. Ele sunt ilizibile, conțin erori stilistice și de ortografie, nu permit citirea sensului declarației.
  8. Acestea sunt scrise cu majuscule sau conțin un exces de caractere speciale.
  9. Acestea conțin date cu caracter personal private ale persoanelor fizice sau se referă la terți care nu au legătură cu articolul.
  10. Acestea conțin date private, cum ar fi adresa de e-mail, adresa de reședință, numărul de telefon.
  11. Acestea sunt comentarii cu privire la activitatea redacției btcinvestcamp.com și nu se adresează direct redacției.
 13. Nu ai dreptul să postezi comentarii care:
  1. Acestea promovează consumul de alcool, stupefiante sau droguri.
  2. Ei insultă persoane publice.
  3. Ei acuză alte persoane nejustificat.
 14. Dreptul de a modifica intrările care încalcă reglementările este rezervat.
 15. Dreptul de a modifica prevederile regulamentelor este rezervat în orice moment și cu efect imediat din momentul publicării acestora.

Răspunderea serviciului.

 1. Fiecare persoană care vizitează site-ul trebuie să btcinvestcamp.com citească reglementările conținute pe site-ul web.
 2. Conținutul site-ului poate conține link-uri către programe de afiliere de care proprietarul poate profita.
 3. Proprietarul site-ului btcinvestcamp.com nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul altor site-uri către care utilizatorul poate fi redirecționat.
 4. Pagina btcinvestcamp.com poate conține promovarea companiilor și instituțiilor financiare, de la care proprietarul site-ului poate face profit.
 5. Conținutul site-ului web este în scop informativ și nu este o sugestie de a efectua tranzacții în tranzacționarea instrumentelor financiare sau a altor forme de investiții.
 6. Informațiile de pe site nu sunt o recomandare privind instrumentele financiare, emitenții sau emitenții acestora.
 7. Conținutul site-ului nu poate fi înțeles ca consultanță juridică sau financiară.
 8. Utilizatorul care utilizează site-ul afirmă că a citit și a înțeles care sunt regulile de activitate în vigoare pe btcinvestcamp.com.
 9. Proprietarul btcinvestcamp.com nu este responsabil pentru următoarele cazuri:
  1. Luarea deciziilor de investiții de către utilizator sau de către terți datorită informațiilor de pe site- ul web.
  2. Demararea investițiilor rezultate din investiții pe baza previziunilor, recomandărilor și informațiilor descărcate de pe site.
  3. Fiabilitatea, corectitudinea și modul de funcționare a portalurilor sau instituțiilor către care au fost direcționate linkurile site-ului web.

Copyright

Conținutul și informațiile de la serviciul btcinvestcamp.com se află sub protecția drepturilor de autor și sunt proprietatea btcinvestcamp.com. Nu aveți dreptul să le copiați sau să le distribuiți fără permisiunea autorului.

Author

 • An environmental engineer by education. She completed her studies in Poznań. Despite his title, he deals with modern methods of investing money. On the website, she decided to present ways to increase the value of the accumulated funds. In addition, she deals with training and financial education.