Primii pași în lumea criptomonedelor.

Dacă doriți să investiți în criptomonede și totuși nu știți ce ar trebui să faceți pentru a începe, atunci în articol vă vom prezenta cum să cumpărați sau să minați primele unități de bani virtuali. În momentul în care începeți aventura pe piața criptomonedelor cu Bitcoin, după un timp veți înțelege prin analogii cum să vă extindeți portofelul cu alte monede virtuale.

Mai mult, investiția în criptomonede în timpul pandemiei poate fi una dintre formele posibile de asigurare a capitalului. Ratele foarte scăzute ale dobânzilor, depozitele neprofitabile și inflația uriașă fac din criptomonede o opțiune bună pentru persoanele care doresc să devină ușor independente de sistemul financiar modern.

Criptomonedele în ultima vreme.

Se poate spune că în ultimii doi ani a existat o creștere uriașă a interesului pentru criptomonede. Mulți investitori au decis că acest mod de a investi fonduri nu este doar o acoperire împotriva inflației agresive, ci și o modalitate de a câștiga bani în plus. Criptomonedele par a fi o soluție foarte sensibilădacă ai niște bani de investit în portofel.

Câteva sfaturi pentru a începe.

Știți ce sunt criptomonedele și cum funcționează blockchain-ul? Poate că unii vor descoperi că o astfel de cunoaștere este inutilă, dar, în opinia noastră, asimilarea sa vă va permite să înțelegeți legile care guvernează Bitcoin. Piața criptomonedelor este foarte sensibilă la evenimente externe, globale. Acestea pot fi chestiuni politice, sociale, economice. Riscul ridicat de modificare a cursului de schimb înseamnă că nu ar trebui să investiți astfel de sume, după pierderea cărora nu veți putea funcționa normal.

Înainte de a cumpăra Bitcoin.

Dacă decideți să cumpărați criptomonede, nu uitați să investiți numai astfel de resurse financiare pe care vă puteți permite să le pierdeți. Dacă cumpărarea Bitcoin este o investiție pe termen lung pentru dvs., atunci o opțiune bună va fi să păstrați fondurile în portofel atât de mult timp încât să-și poată câștiga profitul.

Înainte de a cumpăra unități de criptomonedă, este o idee bună să urmăriți rezultatele pe site-ul de schimb de criptomonede. Mai ales atunci când sunteți începător, vă va fi mai ușor să cunoașteți prețurile actuale ale criptomonedelor și să vă familiarizați cu modificările ratelor lor. Inițial, probabil că veți găsi ușor să vă pierdeți în dinamica schimbului de criptomonede, dar odată ce înțelegeți cum funcționează piața, veți putea achiziționa Bitcoin în cel mai convenabil moment.

Primul pas.

La început, ar trebui să vă configurați propriul portofel pentru criptomonede. Ai la dispoziție atât portofele online, cât și offline. Fiecare dintre ele are argumente pro și contra. Configurarea unui portofel ar trebui să fie complet gratuită. Cu aceasta, veți putea avea control asupra banilor virtuali și veți putea să îi stocați atunci când nu efectuați tranzacții legate de criptomonede.

De unde pot cumpăra Bitcoin?

Există mai multe posibilități de a cumpăra. Banii virtuali pot fi achiziționați datorită: achiziției la un schimb Bitcoin, pe un schimb de criptomonede, de la un alt deținător de monedă virtuală sau într-o aplicație mobilă.

Indiferent de modul în care decideți, vestea bună va fi că puteți cumpăra Bitcoin sau alte criptomonede pentru un dolar. Dacă decideți cu privire la un schimb, alegeți unul care este de încredere și sigur. Un avantaj suplimentar va fi cu siguranță serviciul pentru clienți vorbitor de limbă poloneză. Avantajul unui schimb de criptomonede este capacitatea de a investi în ele de oriunde din lume. Nu alegeți schimbul neglijent, deoarece nu fiecare dintre ele oferă servicii în limba poloneză și onorează tranzacțiile în ZLOTYs.

Minarea criptomonedelor.

În cazul deciziei de a mina criptomonedele, nu veți face fără a investi bani în echipamente, adică în minerii Bitcoin. Este cu siguranță o investiție pe termen lung, care necesită o cantitate mare de capital și timp. O doză mare de răbdare și perseverență va fi, de asemenea, utilă. Un obicei care merită dezvoltat este de a observa în mod constant starea pieței și rata Bitcoin.

Pentru a mina Bitcoin sau alte criptomonede, puteți utiliza un procesor sau o placă grafică. Datorită furnizării de putere de calcul, are loc procesul de "minerit" a banilor virtuali. Din păcate, cu cât este mai mare numărul de persoane implicate în minerit, cu atât mai mult crește dificultatea săpăturilor. În prezent, o modalitate bună de a mina Bitcoin este de a avea zeci de plăci grafice caracterizate prin performanțe ridicate.

Deoarece investiția necesită multă energie, va trebui să țineți cont și de creșterea facturilor la energie electrică.

Altcoins minerit.

Atât avantajul, cât și dezavantajul monedelor virtuale este dificultatea de a prezice profitabilitatea mineritului pe termen lung. Cu siguranță, investiția în alte criptomonede poate deveni, de asemenea, foarte profitabilă. În timp ce minerit orice monedă virtuală este un proces complex, este încă în valoare de timp și resurse.

Nu se va face fără plăci grafice eficiente și urmărirea regulată a situației de pe piața criptomonedelor.

Cu toate acestea, dacă tratați aventura cu criptomonede în categoria distracției, puteți începe cu un excavator echipat cu două plăci grafice puternice și să dedicați ceva timp liber.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

3.7 based on 3 reviews

3 comentarii

  1. Author

    Bitcoin nu este o monedă digitală! Este o criptomonedă bazată pe blockchain. În plus, nicio valoare reală. Altfel ai putea spune… gunoi digital.

Lasă un răspuns