Poligon – ce este? Cum să începeți, recenzii, forum.

Ce este Poligonul?

Polygon cunoscut anterior sub numele de Matic Network este o platformă ușor de utilizat pentru scalarea și dezvoltarea infrastructurii Ethereum. Componenta sa de bază este Polygon SDK – o platformă utilizată pentru a crea mai multe tipuri de aplicații.

Cine a inventat Poligonul?

Polygon a fost lansat în 2017 de Jaynti Kanani, Sandeep Nailwal și Anurag Arjun.

Cum funcționează Polygon?

Potrivit creatorilor Polygon, aceasta este o soluție de scalare cu 2 straturi, adică constând în reducerea complexității, creșterea scalabilității și tranzacții instantanee în rețeaua blockchain.

Cât costă Polygon?

În prezent, Polygon costă câțiva dolari.

De unde pot cumpăra Polygon?

Polygon este popular pe schimburile online axate pe DeFi.

Merită să investești în Polygon?

Prețurile criptomonedelor se schimbă rapid,ceea ce înseamnă că nu suntem capabili să răspundem dacă merită să investim într-o anumită criptomonedă.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

3 comentarii

  1. Author

    Mai bine ai grijă de bursa de valori nesigură. Mulți dintre ei pot scăpa cu banii tăi. Merită să vă încredințați fondurile în mâini de încredere, adică în locuri în care acestea vor fi în siguranță.

  2. Author

    Mă tem că suntem pe calea directă pentru lichidarea numerarului. Va fi distractiv când vor fi interzise și actualele criptomonede, cine știe, poate vor rămâne pe piață doar criptomonedele de stat, cu care poți plăti bunurile de bază.

  3. Author

    Polygon se confruntă cu fluctuații de preț destul de semnificative. Poate criptomoneda să mențină o nouă tendință ascendentă? Este greu de sigur, dar se poate dovedi că investiția în el poate aduce profitul așteptat.

Lasă un răspuns