Ethereum – ce este? Cum să începeți, recenzii, forum.

Ce este Ethereum?

Ethereum este un sistem blockchain descentralizat open-source. Criptomoneda sa este cunoscută sub numele de Ether. Ethereum este o platformă pentru multe alte criptomonede și servește, de asemenea, punerea în aplicare a așa-numitei . "contract inteligents".

Cine a inventat Ethereum?

Criptomoneda a fost descrisă în 2013 de Vitalik Buterin. Blockchain a fost lansat în 2015. Scopul Ethereum este de a deveni o platformă pentru aplicații descentralizate,permițând utilizatorilor din întreaga lume să scrie software gratuit și sigur.

Cum acționează Ethereum?

Ethereum este o rețea de contracte inteligente blockchain. Acestea sunt programe pentru calculator care oferă condiții pentru punerea în aplicare a contractului între părți pe Internet. Acestea fac posibilă reducerea costurilor și creșterea fiabilității tranzacțiilor.

Cât costă Ethereum?

Prețul actual al ETH este de câteva mii de dolari. Valoarea capitalizării de piață face ca Ethereum să fie pe locul al doilea.

De unde pot cumpăra Ethereum?

Popularitatea Ethereum înseamnă că ETH poate fi cumpărat pe aproape orice schimb de criptomonede.

Merită să investești în Ethereum?

În opinia noastră, este dificil să evaluăm dacă merită să investim în ETH. Prețurile criptomonedelor se caracterizează prin creșteri și scăderi bruște. Poate că înainte de a investi în Ethereum, merită să vă acordați timp să vă gândiți.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

3 comentarii

  1. Author

    Comentariile unora mă fac să râd. Pentru mine, criptomonedele s-au dovedit a fi un profit. Am câștigat 30.000 de dolari investind când era momentul potrivit. Si ghici ce? Continui să investesc pentru că este profitabil pentru mine.

  2. Author

    China a dovedit de mult timp că criptomonedele nu au nici valoare, nici utilizare practică. Aceasta este o înșelătorie comună la scară globală. Cel mult, te poți gândi la ele ca la un cazinou care consumă multă energie și este folosit pentru a extrage bani de la oameni naivi.

  3. Author

    Ethereum este un sistem blockchain descentralizat bazat pe cod sursă deschisă. Criptomoneda acestui sistem este Ether. Potrivit creatorilor Ethereum, acesta are perspective bune datorită posibilității de implementare a contractelor inteligente.

Lasă un răspuns