Cumpărați Bitcoin.

Investiția în Bitcoin atrage mulți oameni. Mulți dintre ei nu doresc să se angajeze în minerit și preferă să cumpere criptomonedă cu bani tradiționali. Este dificil? Nu neapărat, și pe deasupra, există multe modalități de a face acest lucru.

Schimb de criptomonede.

Probabil cea mai rapidă soluție este să folosiți serviciile unui birou de schimb valutar cu criptomonede. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că casele de schimb valutar doresc, de asemenea, să câștige bani și să perceapă un comision mare pentru serviciile lor. Sunteți gata să-l plătiți chiar de la început?

De asemenea, puteți cumpăra jetoane în casele de schimb staționare. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că în majoritatea dintre ele oferta va fi foarte limitată și va include în principal Bitcoin. În plus, cotele nu vor fi foarte favorabile.

Schimb de criptomonede.

O altă soluție este utilizarea unui schimb de criptomonede. Funcționarea lor nu este prea complicată. Acesta poate fi comparat cu o piață virtuală, în cazul în care comercianții lista de oferte la prețuri diferite. Cei care doresc să scape rapid de bunuri oferă un preț scăzut. Alte cazuri includ persoane care, în speranța unei creșteri a prețurilor în viitor, se oferă să vândă pentru o rată mai mare. Unii clienți vor alege cea mai ieftină ofertă, alții pot rezista așteptând o oportunitate reală, Dacă există un acord între client și vânzător, atunci este timpul să încheieți o tranzacție.

Cum fac schimbătoarele de criptomonede bani?

Bursele percep o anumită sumă ca comision pentru tranzacții. Este necesar din ambele părți. Cu toate acestea, în colectarea comisioanelor, makeers sunt preferate, în timp ce Takers trebuie să plătească un pic mai mult. Un producător este o persoană care își creează propria ofertă. Cineva care este de acord cu oferta și se angajează să facă o tranzacție se numește Taker.

Deoarece bursele doresc cât mai multe oferte posibil, tranzacționarea regulată va fi mai profitabilă atunci când emit propriile oferte.

Cum să cumpărați criptomonede pe bursă?

Pentru a achiziționa prima criptomonedă, trebuie să vă confirmați identitatea cu ajutorul unui document corespunzător. Apoi, trebuie să pregătiți un card de plată sau de credit cu suma potrivită de fonduri în contul dvs. Majoritatea platformelor acceptă Visa și Mastercard.

Bitomate.

Acesta este un fel de birou de schimb valutar pentru criptomonede unde puteți cumpăra și vinde criptomonede. Oferta lor include, de obicei, Bitcoin și alte câteva criptomonede populare. Pentru a utiliza Bitomat, trebuie să aveți propriul portofel criptomonedă.

Cumpărarea Bitcoin nu este prea complicată. Ar trebui să introduceți adresa portofelului, să puneți banii în Bitomat, să alegeți mărimea comisionului și să acceptați termenii. După achiziție, veți primi o chitanță și un transfer Bitcoin în portofel.

Care sunt concluziile?

Cumpărarea criptomonedelor nu este prea complicată. În plus, mulți oameni au o ranchiună împotriva lor că nu au decis să cumpere criptomonedă suficient de devreme. În ciuda acestui fapt, investiția Bitcoin este încă foarte riscantă. Merită să ne dăm seama că menținerea economiilor în moneda tradițională implică, de asemenea, un anumit risc, deoarece creșterea inflației va reduce în mod eficient valoarea fondurilor salvate.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

4.7 based on 3 reviews

3 comentarii

  1. Author

    Criptomonedele sunt un moft al momentului. Și atât de curând vom reveni din nou la aur. Iar banii tradiționali vor fi consumați de inflație. Kruszka a fost întotdeauna cel mai bun material pentru investiții.

  2. Author

    Banii nu cad din cer. Oamenii au crezut în criptomonede bazate pe tehnologie digitală și sunt destul de dezamăgiți. Naivii vor afla în cele din urmă că banii lor digitali sunt aproape fără valoare. Este suficient să nu existe electricitate sau tranzacționarea criptomonedei va fi interzisă.

  3. Author

    Oponenții BTC probabil nu au acordat atenție lecțiilor de la școală. La urma urmei, Bitcoin este o monedă liber convertibilă, descentralizată și, pe deasupra, un sistem securizat matematic. Este o alternativă excelentă la sistemul financiar. Sunt sigur că posibilitățile sale nu sunt încă descoperite pe deplin.

Lasă un răspuns