Cum să cumpărați primele criptomonede în siguranță?

Începătorii se întreabă adesea cum să cumpere primele monede virtuale. Mulți dintre ei nu știu cum să o facă într-un mod sigur și sigur. În plus, există mai multe opțiuni pentru cumpărarea de monede virtuale. Alegerea metodei potrivite poate fi supărătoare, mai ales atunci când o persoană nu a întâlnit criptomonede înainte.

Cum să începeți să investiți în criptomonede?

În prezent, disponibilitatea monedelor digitale a crescut. Platformele de tranzacționare devin din ce în ce mai simple și mai simpleși există din ce în ce mai multe schimburi diferite de criptomonede. Cu toate acestea, consultați câțiva factori care afectează procesul de cumpărare a monedelor digitale.

Vezi care sunt legile din țara ta. Unele dintre țări nu se uită favorabilla procesul de tranzacționare a criptomonedelor.

Gândiți-vă la ce metodă doriți să plătiți pentru criptomonede. Sunt acceptate diferite moduri: card de credit, card de debit, transfer bancar și, uneori, numerar. Rețineți, totuși, că proprietarii platformei doresc, de asemenea, să facă bani,astfel încât unele metode de plată pot fi taxate cu un comision suplimentar.

Este puțin probabil ca serviciile care oferă achiziționarea de criptomonede să ofere posibilitatea de a tranzacționa fiecare monedă virtuală. Dacă doriți să investiți într-o criptomonedă nepopulară, verificați pe ce platformă este disponibilă.

Platformele de criptomonede percep taxe diferite. Nu toate sunt mici. Înainte de a crea un cont, verificați lista de prețuri. Probabil că nu vrei să pierzi bani în principal din cauza prețurilor mari.

Ce fonduri ați dori să cheltuiți pentru investiții? Cu siguranță, nu investiți mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Ați putea să vă împăcați cu pierderea tuturor fondurilor investite?

Achiziționarea criptomonedelor pe bursă.

Schimburile de criptomonede vă permit să cumpărați criptomonede folosind mijloace financiare tradiționale. Acestea sunt considerate una dintre cele mai populare modalități de a cumpăra criptomonede. Începătorii se vor regăsi și pe bursele de criptomonede, deoarece sunt destul de intuitivi de utilizat. Diferite schimburi oferă diferite niveluri de securitate și diferite metode de plată. Tranzacțiile care utilizează criptomonede pot începe, de obicei, imediat ce se creează un cont.

În ciuda unor simplitate, fii atent. Acordați atenție securității schimbului. Probabil că nu ai vrea să pierzi bani printr-un atac de hackeri.

Verificați care sunt taxele de tranzacție. Este adevărat că calitatea este plătită, dar acestea nu ar trebui să fie prea excesive.

Rețineți că schimbul poate oferi diferite metode de plată. Cu toate acestea, nu trebuie neapărat să aibă cel pe care doriți să îl utilizați.

La ce oră este nevoie pentru a-mi activa contul? Se poate dovedi că piața oferă în prezent un moment bun pentru a investi. Apoi, este puțin probabil să doriți să așteptați săptămâni întregi pentru ca identitatea dumneavoastră să fie verificată.

Ce criptomonede oferă schimbul ales de dvs.? Dacă doriți să cumpărați o monedă virtuală rară, asigurați-vă că schimbul ales îl oferă clienților săi.

Asigurați-vă că citiți opiniile clienților. Este adevărat că nu toate pot fi fiabile, dar vă pot oferi o anumită imagine a funcționării platformei, profesionalismul suportului și securitatea funcționării.

Achiziționarea într-un birou de schimb valutar a criptomonedelor.

O alternativă la schimburi sunt schimburile de criptomonede. În ciuda unor asemănări, acestea diferă în ceea ce privește lipsa unui portofel integrat pentru criptomonede și incapacitatea de a schimba monede digitale pentru alte active. Un alt dezavantaj al caselor de schimb valutar poate fi disponibilitatea scăzută a monedelor digitale mai puțin populare. Un alt dezavantaj este comisionul de achiziție mai mare decât în cazul schimburilor.

Avantajele caselor de schimb valutar pentru criptomonede includ lipsa necesității de a verifica identitatea,deși acest lucru este posibil numai până la o anumită sumă.

Cumpararea în Bitomat.

Bitomatele sunt o idee modernă pentru cumpărarea de monede digitale. Aspectul lor seamănă cu bancomaturile tradiționale, folosite pentru a retrage numerar tradițional. Acestea sunt o alegere bună pentru persoanele care doresc să cumpere criptomonede rapid. Datorită noutății ideii, acestea nu sunt disponibile peste tot, ci în orașe mai degrabă mai mari. Pentru a cumpăra criptomonedă în Bitomat, tot ce trebuie să faceți este să depuneți numerar și să introduceți adresa portofelului. Este păcat că achizițiile din Bitomats sunt asociate cu un comision uriaș,ajungând până la 10%.

Ce altceva ar trebui să mai țin minte?

Schimburile de criptomonede pot fi atacate de hackeri, iar investitorii își pot pierde astfel fondurile. Mai mult, atunci când retrageți fonduri din bursă, se percepe o taxă de tranzacție și o taxă pentru transferul criptomonedelor. Atunci când investiți sume mici, merită să țineți cont de faptul că acest lucru poate duce la expunerea la pierderi.

Controlul asupra fondurilor acumulate este posibil numai dacă acestea se află în portofelul digital securizat cu o cheie privată. Portofelele hardware sunt disponibile pe piață, permițându-vă să stocați monede digitale în afara rețelei.

Cel mai bine este să alegeți platforme de schimb dovedite cu depozite gratuite, comisioane scăzute, lichiditate ridicată și securitate ridicată.

Mulți oameni pot asocia Bitcoin cu viitorul lumii financiare. Mulți dintre ei cred că viitorul este plăți fără numerar. Se poate ajunge de fapt la o situație în care criptomonedele vor deveni un mijloc universal de plată. Deocamdată, își datorează marea popularitate anonimatului și lipsei de control al instituției.

Generațiile mai tinere preferă soluțiile moderne și tranzacțiile fără numerar. Cine știe, totuși, cât de mult impact asupra lumii finanțelor va avea un fenomen al timpului nostru, adică monedele digitale.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

4 based on 3 reviews

3 comentarii

  1. Author

    Este Bitcoin într-adevăr o formă de plată atât de fiabilă? Este doar o piramidă obișnuită. Bogații îi mustră pe săraci și le iau banii.

  2. Author

    Dacă cineva disprețuiește criptomonedele, înseamnă că tocmai s-a trezit și și-ar dori să fi investit mai devreme. Ar fi trebuit să cumpărați Bitcoin acum câțiva ani și să-l vindeți acum cu profit sau să îl păstrați în portofel. E prea tarziu acum.

  3. Author

    Avem de-a face cu etapa disperată de a convinge oameni ignoranți să cumpere Bitcoin. Mă întreb când oamenii văd că au de-a face cu cea mai mare înșelătorie din toate timpurile. În loc să investească în ceva care are de fapt o anumită valoare, oamenii se aruncă într-o înșelătorie digitală.

Lasă un răspuns