Minerii de criptomonede folosesc, de asemenea, laptopuri de jocuri.

Cu ceva timp în urmă, jucătorii au declarat că vina pentru distrugerea pieței plăcilor grafice revine minerilor de criptomonede. Dacă acest lucru nu ar fi suficient, există, de asemenea, întârzieri în lanțurile de aprovizionare, ceea ce nu face decât să exacerbeze criza prețurilor și a disponibilității. Din păcate, în epoca echipamentelor lipsă, laptopurile de jocuri încep să lipsească și ei.

Sistemele dedicate nu mai sunt suficiente.

Minerii criptomonedelor au încetat să mai fie mulțumiți de utilizarea sistemelor dedicate mineritului monedelor digitale cu ceva timp în urmă. S-au întors la utilizarea vechii metode dovedite de a săpa cu GPU-ul. Deoarece producătorii din cauza problemelor menționate mai sus nu pot furniza pieței suficiente plăci grafice,unele dintre ferme au decis să utilizeze laptopuri de jocuri cu plăci RTX mobile. Astfel de ipoteze anterioare sunt acum un fapt. Utilizarea de către mineri a laptopurilor de gaming a început să aibă un impact negativ și asupra acestui segment de piață. Există, de asemenea, rapoarte că minerii au început să convingă producătoriisă creeze computere cu componente ieftine și, în același timp, cu cipuri grafice puternice. Astfel de laptopuri vor funcționa probabil numai pentru mineri atunci când lucrează la mineritul criptomonedelor.

Vânzarea de laptopuri pentru jocuri.

Interesant este că creșterea vânzărilor de laptopuri de gaming s-a înregistrat pentru primul trimestru din 2021. Motivul poate fi disponibilitatea slabă a plăcilor grafice și interesul minerilor. Astfel de traduceri sunt cu atât mai justificate cu cât această perioadă este de obicei relativ calmă în comparație cu trimestrul anterior, care cade de Crăciun. Neobișnuititatea situației arată amploarea problemei. Să sperăm doar că nu există nicio situație în care laptopurile dedicate jucătorilor să devină, de asemenea, o marfă rară.

Laptop-uri dedicate excavatoarelor?

MSI și-a prezentat laptopurile high-end concepute pentru gameri ca un instrument pentru mineritul criptomonedelor. Ei bine, este adevărat că producătorul își poate promova echipamentul la discreția sa, dar printre jucători ridică o anumită criză. Deci aceasta este o problemă atât de gravă încât lipsesc și laptopurile echipate cu grafică de la NVIDIA,deoarece sunt folosite pentru a mina criptomonedele. Poate că MSI a decis să schimbe grupul țintă, dorind să ofere echipamente minerilor ETH.

Bull piață pe criptomonede.

Aceasta a dus la o creștere semnificativă a profitabilității mineritului de criptomonede. Eter s-a trezit într-o poziție în care a costat aproximativ 1600 de dolari. Cererea de echipamente pentru mineri are un impact semnificativ asupra disponibilității și prețurilor cipurilor grafice. Din păcate, nu suntem în măsură să răspundem la întrebarea ce efecte va avea această situație pe termen lung.

Mulți experți spun că într-un timp am putea fi inundați cu deșeuri de echipamente electronice,provenind de la fermele de criptomonede. S-ar putea fi apoi o oportunitate de a cumpăra echipamente uzate la un preț mai mic.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

4.3 based on 3 reviews

3 comentarii

  1. Author

    Cazinoul cu criptomonede este încă operațional. Bitcoin este o ruletă mare care este folosită pentru a colecta bani de la investitorii naivi. În loc să cumpărați monede digitale fără valoare, ar fi mai bine să vă concentrați pe cumpărarea de imagini.

  2. Author

    Pasionații de criptomonede ar trebui să-și vină în sfârșit la cap și să investească în ceva care are valoare reală. Criptomonedele sunt un cazinou imens. Bogații o controlează doar pentru a obține bani de la săraci.

  3. Author

    Criptomonedele sunt o ficțiune, cumva nu poți pierde 50% din aur în câteva zile. Oamenii care atacă orbește criptomonedele ar trebui să se gândească de două ori în ce intră. Dar așa stau lucrurile dacă lumea este condusă de lăcomie în loc de rațiune.

Lasă un răspuns