Cele mai populare criptomonede în care merită să investești.

În 2020, a existat o situație economică dificilă cauzată de pandemia de coronavirus. Criza globală a exacerbat incertitudinea și teama în rândul investitorilor, iar creșterea inflației a atras atenția asupra criptomonedelor ca o posibilă alternativă la fondurile speculative împotriva recesiunii. Mulți experți consideră că atât 2021, cât și 2022 ar trebui să fie favorabile unei creșteri a prețurilor criptomonedelor. Potrivit acestora, tehnologia Blockchain este o revoluție similară cu introducerea accesului universal de pe Internet, inventarea tehnologiei de învățare automată sau răspândirea energiei electrice. În ce criptomonede poți investi în viitorul apropiat?

Bitcoin.

Există criptomonede care dispar la scurt timp după ce au apărut pe piață. În ciuda unei astfel de tendințe, Bitcoin rămâne în continuare regele monedelor virtuale. Potrivit previziunilor analiștilor, Bitcoin ar putea ajunge la prețuri chiar mai mari decât cele actuale, care sunt deja la un nivel ridicat. De unde vin astfel de așteptări? Acestea sunt rezultatul creșterii cererii în rândul instituțiilor, alcreșterii inflației și al pesimismului în percepția politicilor actuale. Investitorii instituționali și individuali caută oportunități suplimentare de a proteja capitalul, iar criptomonedele, inclusiv Bitcoin, dau impresia unei soluții ideale.

Ethereum.

Această criptomonedă foarte promițătoare a înregistrat rezultate foarte bune în era realității pandemice. Ethereum este a doua cea mai mare criptomonedă după Bitcoin. Potrivit multor oameni, acesta poate detrona regele criptomonedelor, deoarece utilizarea Ethereum poate fi rezistentă la viitor și la scară largă.

Unda.

Scopul creatorilor Ripple a fost de a crea un sistem de plată financiară 100% sigur, ieftin și rapid. De ce ripple poate fi una dintre cele mai bune criptomonede investibile? Ripple se bazează pe un registru distribuit, care poate fi o propunere alternativă la SWIFT. Întrucât Comisia Europeană încurajează tranziția către finanțarea digitală și utilizarea activelor criptografice în sectorul financiar, acest lucru are un impact extrem de pozitiv asupra perspectivelor Ripple.

TRON.

Lansat în rețeaua Ethereum, proiectul TRON a fost destinat industriei de divertisment. Mediul TRON acționează ca o platformă pentru schimbul de conținut, unde,în schimbul partajării acestuia, primiți remunerație în TRX.

Bitcoin Cash.

Criptomoneda a apărut în 2017 ca un blockchain mai rapid și mai scalabil. Avantajul său este să se ocupe de mai multe tranzacții. Pe termen lung, Bitcoin Cash ar putea deveni principalul Blockchain pentru efectuarea plăților online.

Litecoin.

Este o criptomonedă foarte accesibilă, cu un timp scurt necesar pentru minerit și o recompensă de bloc ridicată. Cu toate acestea, nu poate fi considerată criptomoneda anului, deși este de obicei numărată printre cele mai populare. Potrivit unor analiști, prețul Litecoin poate ajunge până la 600 de dolari pe unitate.

Cardano.

În timpul corecției pieței, criptomoneda a înregistrat un declin mult mai mic decât BTC. Marele avantaj al acestui proiect este capacitatea de a procesa mai mult de 1 milion de tranzacții pe secundă. Datorită răspândirii treptate a criptomonedelor, prețul acesteia este în creștere.

Iotă.

Această platformă este concepută pentru procesarea tranzacțiilor între dispozitive IoT.

Stella Lumens

Premisa acestui proiect este de a reduce decalajul creat între criptomonede și monedele fiat. Proiectul lucrează cu multe companii mari pentru a deveni o metodă de plată globală, digitală. Partea sa pozitivă este costul foarte scăzut al tranzacției.

Polkadot.

Comunitatea criptomonedelor consideră Polkadot ca fiind un "internet al blockchain-urilor" datorită acumulării a sute de blockchain-uri independente care interacționează între ele. Scalabilitatea și tranzacțiile ieftine mărturisesc, potrivit unor persoane, că Polkadot poate strămuta Ethereum.

Poligon.

Aceasta este o criptomonedă foarte interesantă, mai ales că cunoscutul miliardar a adăugat-o în portofoliul său de investiții și a recunoscut că a folosit-o. Potrivit unor persoane, potențialul tehnologic, sprijinul suporterilor și oferta pot face din Polygon printre primele trei criptomonede.

Lega.

Nu atrage la fel de multă atenție ca alte criptomonede. În comparație, este mai stabil decât ei, datorită asocierii cu monede "de hârtie", cum ar fi euro sau dolarul american. Investitorii mai puțin înclinați la riscurile asociate investițiilor sunt mai predispuși să investească în ea. Ei consideră că este un depozit de valoare și un mediu de schimb. Datorită stabilității sale, este puțin probabil să fie potrivit pentru o investiție speculativă.

Lumeni stelare.

Acesta este un proiect foarte promițător în lumea criptomonedelor. Capitalizarea sa de piață continuă să crească. Obiectivul stabilit de Stellar Lumens este integrarea cu sistemul bancar tradițional. Acestea sunt ambiții mari care pot asigura o creștere suplimentară în viitor.

Binance monede

Valoarea Binance Coin crește într-un ritm extraordinar. Mulți o consideră o investiție necugetată datorită sprijinului său de către unul dintre cele mai mari burse de criptomonede. Analiștii anticipează că Binance Coin va continua să se consolideze în timp.

Monero.

O caracteristică a acestei criptomonede este anonimatul complet al transferului între utilizatori. Prin urmare, a devenit foarte popular pe Dark Net. Este creat în mod intenționat într-un mod netransparent, astfel încât identitatea, cantitatea și detaliile tranzacției să fie complet anonime. Se crede că gradul de confidențialitate al Monero depășește chiar și Bitcoin, de unde și popularitatea sa pe piață.

Solana.

Avantajul său este viteza tranzacțiilor și lățimea de bandă mare a rețelei. Cum se concentrează proiectul pe îmbunătățirea scalabilității rețelelor blockchain. După cum vor găsi persoanele asociate cu Solana, acesta poate gestiona 50.000 de tranzacții pe secundă fără a pierde descentralizarea.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

4.3 based on 3 reviews

3 comentarii

  1. Author

    E bine că autoritățile nu au prea mult control asupra criptomonedelor. Ea le putea confisca sau crea inflație. Ei bine, autoritățile nu au vrut niciodată binele nostru.

  2. Author

    Biocoin nu este în pericol în poziția sa, este încă regele criptomonedelor și aurul internetului. Nu pare să se schimbe prea curând. Cei care spun că este o piramidă financiară pur și simplu greșesc.

  3. Author

    De ce Bitcoin este încă mai scump? Funcționalitatea sa este, în opinia mea, neglijabilă. Aceasta este o astfel de celebritate a investițiilor.

Lasă un răspuns