Ce merită să știți înainte de a investi în criptomonede?

Investitorii începători doresc, de asemenea, să se regăsească din ce în ce mai des pe piața criptomonedelor. Ultimii ani au arătat că acestea reprezintă o alternativă din ce în ce mai bună la investițiile standard. Potrivit specialiștilor, tehnologia blockchain va deveni din ce în ce mai răspândită în viitorul apropiat. După cum se dovedește, datorită criptomonedelor puteți multiplica foarte eficient cantitatea de fonduri.

De ce merită să vă îndreptați atenția către criptomonede?

Opiniile despre investiția banilor în criptomonede pot fi foarte extreme. Unii șterg imediat acest tip de investiție,susținând că este prea riscant și prețul criptomonedelor lor nu este suficient de stabil. Mulți oameni cred că monedele virtuale sunt similare cu o bulă de investiții umflată.

De cealaltă parte a baricadelor, există voci că piața monedei virtuale este în prezent cea mai bună cale de ieșire pentru persoanele care doresc să facă profit în viitor. Cine are dreptate? Ambele părți!

Deși într-un timp scurt prețul criptomonedelor poate scădea sau crește cu câteva sute la sută, o mare probabilitate de a obține un profit atrage o mulțime de oameni interesați de acesta. De-a lungul anilor, sa dovedit că nu numai proprietarii de investiții pe termen scurt au câștigat,ci și oamenii care au cumpărat criptomonedă la un preț mai mic cu ceva timp în urmă.

Luați în considerare dacă locul de tranzacționare este sigur?

Investițiile efectuate pe o astfel de piață instabilă ar trebui efectuate în condiții de securitate specială a tranzacțiilor cu criptomonede. Este bine să comparați condițiile a cel puțin mai multor schimburi diferite. S-ar putea să fiți surprinși de faptul că în diferite locuri vă puteți întâlni cu diferite sume de taxe și comisioane. Dacă un schimb vi se pare de necrezut, atunci poate că o cale bună de ieșire ar fi să căutați altul. De asemenea, acordați atenție dacă o anumită ofertă este prezentată atât de favorabil încât poate fi chiar o încercare de fraudă.

Ești destul de atent?

Poate că o soluție bună este să începeți să investiți cu sume mici? Fără a avea o strategie de tranzacționare, nu are rost să începeți o investiție. Știți cum funcționează platforma de tranzacționare? Aveți un plan în vigoare în cazul unei pierderi neprevăzute de fonduri?

Un schimb bun de criptomonede se va ocupa de problemele de securitate. Luați în considerare acest lucru pentru a evita cumpărarea criptomonedelor dintr-o sursă nesigură. Escrocii exploatează adesea lacunele în cunoștințele despre piață încercând să extorce bani de la investitori novici încrezători.

Terții nu ar trebui să vă poată cunoaște cheile criptografice. Stocați monede digitale în cazul în care nu există acces la rețea. Din păcate, infractorii caută adesea oportunități și oportunități dea vă intercepta parolele.

Înveți cunoștințe noi?

Cunoștințele tale despre criptomonede ar trebui să fie extinse în mod constant. Acest lucru vă permite să evitați investițiile în proiecte greșite. Poate, în loc să investiți bani într-unul dintre altcoins dubioase, veți afla ce este nou în ceea ce privește soluțiile tehnologice interesante?

Pe măsură ce învățați, asigurați-vă că instrumentele și articolele provin din surse de încredere. Utilizați numai ghiduri, cursuri sau alte materiale scrise de comercianți cu experiență.

Vă diversificați portofoliul de investiții?

În opinia noastră, este un sfat bun să vă abțineți de la a investi într-o singură monedă. Un portofoliu de investiții ar trebui să conțină diverse opțiuni, inclusiv cele tradiționale, cum ar fi: imobiliare, lingouri, acțiuni.

Te prea dus?

Dacă nu te poți desprinde de emoții și nu ești capabil să acționezi pe baza unui calcul rece, atunci piața criptomonedelor nu este pentru tine. Scăderile și creșterile valorii criptomonedelor sunt uneori foarte agresive. În astfel de cazuri, în care schimbarea are loc foarte repede și într-un timp scurt, găsirea sinelui într-o astfel de situație poate fi o provocare pentru mulți oameni.

Care este situația actuală de pe piață?

Din păcate, există încă un anumit grup de țări care nu sunt foarte prietenoase cu subiectul criptomonedelor. Unele dintre ele împiedică în mod intenționat utilizarea Bitcoin sau a altor proiecte similare. Nu peste tot puteți plăti cu monede virtuale. Cele mai multe puncte de vânzare de servicii și comerciale recunosc numai bani tradiționale.

Dacă nu luați în considerare acest lucru, atunci știți că hackerii găsesc din ce în ce mai multe modalități noi de a vă fura datele valoroase. Deoarece tehnologia blockchain nu este reglementată de alte instituții, din păcate nu aveți posibilitatea de a vă adresa nimănui atunci când fondurile virtuale dispar din portofel.

Pentru început, nu merită să cumpărați prea multe criptomonede. Pentru a înțelege cum funcționează piața, puteți investi în sume mici. Veți vedea cât de mult este afectată valoarea criptomonedelor de evenimentele globale. Criptomonedele au fost numite imprevizibile. Creșterea actuală a valorii prețurilor se poate transforma într-o avalanșă de rate într-un moment scurt.

De ce este atât de riscantă investiția în criptomonede?

În ciuda enormității întregii piețe a criptomonedelor, trebuie amintit că este încă tânără. Nu știm încă ce proiecte vor fi acceptate pe piață și care vor fi uitate. Prin urmare, adesea, unele criptomonede cu potențial ridicat se bucură de un interes scăzut din partea investitorilor și, dimpotrivă,fără valoare. Merită menționate aici tweet-urile lui Elon Musk, care au contribuit la creșterea valorii Dogecoin (criptomonedă creată sub forma unei glume) cu mii de procente.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

4 based on 3 reviews

3 comentarii

  1. Author

    Guvernele naționale se tem în mod natural de criptomonede. Dar greșit după părerea mea, pentru că este doar o înșelătorie. Nu poți să crezi ceva care este doar o înregistrare digitală.

  2. Author

    Criptomonedele sunt cele mai profitabile, cei care au investit mai devreme, astăzi pot conduce o mașină de înaltă clasă și pot bea șampanie scumpă. Desigur, vor mai exista cei care descurajează astfel de investiții. Dar asta din cauza geloziei.

  3. Author

    Știți care este cea mai mare problemă a pieței criptomonedei? Problema speculațiilor. Este suficient ca o persoană cunoscută să spună că criptomonedele sunt grozave și prețurile cresc imediat.

Lasă un răspuns