Bitcoin – ce este? Cum să începeți, recenzii, forum.

Ce este Bitcoin?

Bitcoin este o criptomonedă descentralizată lansată în 2009. Aceasta operează într-o rețea peer-to-peer,ceea ce înseamnă că fiecare tranzacție are loc între doi membri egali și independenți ai rețelei, fără participarea intermediarilor. Bitcoin este prima criptomonedăcare a intrat în utilizare pe scară largă.

Cine a inventat Bitcoin?

Creatorul Bitcoin a adoptat pseudonimul Satoshi Nakamoto. Din păcate, adevărata identitate a acestei persoane este încă necunoscută. În 2008, a publicat o descriere a implementării unei monede online securizate prin algoritmi criptografici. Acest sistem a fost numit blockchain.

Cum funcționează Bitcoin?

Bitcoin funcționează în conformitate cu cuvintele creatorului, permițând transferul mijloacelor de plată direct între persoane fizice, fără interferența instituțiilor financiare. Oferta de Bitcoin este limitată și nu va fi niciodată mai mare de 21.000.000 de monede. Noile monede Bitcoin sunt achiziționate în procesul de minerit.

Cât costă Bitcoin?

Prețul Bitcoin este în continuă schimbare. La început, o monedă a costat mai puțin de un cent, iar acum prețul său este de peste zeci de mii de dolari.

De unde puteți cumpăra Bitcoin?

Bitcoin poate fi achiziționat probabil pe orice schimb de criptomonede. Puteți folosi bani fiat pentru acumpăra h sau alte criptomonede.

Merită să investești în Bitcoin?

Potrivit echipei noastre editoriale, prețurile monedei virtuale se schimbă foarte repede. Este dificil de stabilit dacă rata va crește în viitorul apropiat. Din acest motiv, ne opunem pe opinia despre posibilitățile de a investi în Bitcoin.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

3 comentarii

  1. Author

    Miningul Bitcoin devine din ce în ce mai popular, așa că companiile de plăci grafice sunt probabil să crească din nou prețurile. Păcat, pentru că, ca de obicei, va afecta posesorii obișnuiți de PC-uri. Acum, mai ales în vremuri de criză, cea mai mare parte a electronicelor va merge la minerit cripto.

  2. Author

    Investiția în Bitcoin este pură speculație. Datorită volatilității prețurilor, astfel de cheltuieli pe Bitcoin au puțin de-a face cu orice fel de investiție. Aceste două concepte ar trebui să fie clar distinse.

  3. Author

    Bitcoin este adevăratul rege al criptomonedelor și aurul internetului. Cine a investit știe cât se poate câștiga. Pot fi scăderi, dar în general poți ieși profitabil.

Lasă un răspuns