O idee de afaceri asiatică folosind criptomonede.

Internet cafe-urile sunt acum asociate cu anii '90, când accesul la Internet nu era la fel de comun ca astăzi. Mulți oameni s-au adunat acolo pentru a-și verifica e-mailul sau pur și simplu pentru a naviga pe web. Aceste vremuri au trecut destul de iremediabil, mai ales atunci când dispozitivele mobile, cum ar fi smartphone-urile sau tabletele, au devenit larg răspândite. Este sigur să spunem că pentru a utiliza Internetul, trebuie doar să ajungeți în buzunar.

Internet cafe-urile au fost nevoite să-și închidă operațiunile sau să facă schimbări. Unii dintre ei au decis să investească în echipamente mai puternice și să se deschidă jucătorilor de jocuri online. Multora le-a plăcut această soluție, dar o altă lovitură care vizează internet cafe-urile s-a dovedit a fi pandemia de coronavirus. După cum sa dovedit, lockdown-ul a privat aproape complet internet cafe-urile de profit.

Internet cafe-uri în era pandemiei.

După cum ați putut afla de la mass-media, unele dintre internet cafe-uri din Asia amenințat cu falimentul a decis … închideți clienții și aveți grijă de mineritul criptomonedelor. Mulți dintre ei aveau computere suficient de puternice pentru a putea face față mineritului, a fost suficient pentru a obține plăci grafice puternice. Cafenelele care ofereau și servicii de vânzare a echipamentelor informatice aveau acces mai ușor la ele.

Criptomonedele au devenit un salvator.

Schimbarea profilului de afaceri a avut un efect neașteptat. Prețurile actuale ale criptomonedelor sunt atât de mari încât multe dintre cafenelele de internet au fost salvate. Interesant este că unii dintre ei s-ar putea lăuda cu un profit chiar mai mare decât din activitățile anterioare. Deoarece noua afacere a devenit mai profitabilă, nu ar trebui să ne așteptam ca astfel de cafenele să revină rapid la activitățile tradiționale.

Echipamente informatice în vremuri de criză.

În prezent, putem observa prețuri în continuă creștere ale monedelor virtuale. Inflația banilor tradiționali nu a făcut decât să accelereze creșterea dobânzilor. Din ce în ce mai mulți oameni au decis să înceapă să minerit criptomonede. Unii spun chiar că avem de-a face cu o nebunie mondială în punctul de monedă digitală. Este greșit? Motive să se plângă au în principal jucători,deoarece acestea au încetat să obțineți o mare parte din plăcile grafice produse. Mulți dintre ei au "aterizat" în mineri cripto, în timp ce cei care s-au aflat pe piață au ajuns la prețuri exorbitante, depășind semnificativ costul achiziționării restului echipamentelor informatice.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

3.3 based on 3 reviews

3 comentarii

  1. Author

    Valoarea reală a criptomonedelor este zero. Tot ce trebuie să faceți acum este să așteptați ca bula speculativă să izbucnească și ca piața să își susțină singur. Dar mai întâi, bogații încă nu au câștigat.

  2. Author

    Bitcoin este o uriașă bulă speculativă. Nu stiu cat se poate pompa, dar cert este ca va izbucni cu un bubuit puternic. Apoi vei vedea cât valorează de fapt activele tale digitale.

  3. Author

    Oamenii cumpără Bitcoin și își pierd controlul asupra finanțelor. Piața criptomonedelor este prea tânără și predispusă la manipulare. Este mai degrabă un teren de care speculatorii să se arate.

Lasă un răspuns