Arderea monedelor virtuale.

După cum au raportat portalurile de internet, unul dintre schimburile globale de criptomonede a ars peste un milion de token-uri BNB. Valoarea lor este de aproximativ 640 de milioane de dolari. Ce implicații are acest lucru pentru platformă? Poate că este vorba de 3,15 miliarde de dolari în total, venituri trimestriale pentru platformă. Arderea token-urilor criptomonedă nu este altceva decât retragerea lor din circulație. Acest lucru servește la controlul inflației și la scăderea unităților nevândute. Anunțul oficial al lui Binance spune că au fost arse 1.335.888 de tokene BNB.

Se remarcă a șaptesprezecea ardere a tokenelor BNB?

În această ardere, mai multe monede au fost eliminate decât în timpul celei de-a șaisprezecea arderile. Privind-o în termeni de valoare în USD, este cea mai mare. Datorită lui, capitalizarea bursile a BNB a crescut. O instituție susține că capitalizarea de piață a tuturor criptomonedelor a depășit valoarea de 2,5 trilioane de dolari.

Ce este BSC?

Acesta este propriul lanț în care una dintre platformele populare a decis să investească fonduri. Acesta a lansat un fond de dezvoltare de 1 miliard de dolari pentru a sprijini proiecte bazate pe lanțul inteligent Binance. O postare pe blog care descrie această acțiune specifică faptul că majoritatea fondurilor vor fi utilizate pentru a sprijini dezvoltarea jocurilor de noroc, a realității virtuale și a serviciilor financiare bazate pe tehnologia blockchain. Cu toate acestea, acest lucru nu este totul, alte proiecte legate de blockchain trebuie, de asemenea, să fie sprijinite. Mai multe organizații importante din industrie au fost implicate în colaborare.

Mecanism deflaționist suplimentar.

Pentru a crește prețul tokenului BNB, compania a decis să introducă un nou protocol de ardere a token-urilor în timp real. Aceasta este o propunere destul de importantă, accelerând arderea și provocând o mai mare descentralizare a rețelei. Scopul arderii jetoanelor este de a lăsa 100 de milioane dintre ele în circulație. Deoarece oferta lor actuală este de 168 de milioane, acest proces poate dura până la 8 ani.

Conform ultimei actualizări, s-a constatat că arderea va aduce o creștere a valorii intrinseci a tokenului BNB. Cu toate acestea, nu știu când va decide rețeaua să implementeze un nou proiect.

Mecanismul de ardere a criptomonedelor este deja utilizat de unele dintre blockchain-uri. Acest lucru este de a crea o penurie de jetoane și o creștere a prețului lor. Un astfel de exemplu de criptomonedă este Ethereum.

De ce se utilizează arderea token-urilor?

Obiectivele arderii jetoanelor nu sunt aceleași. Una dintre ele este dovada arderii. Aceasta implică arderea jetoanelor pentru a avea acces la minerit și economisirea criptomonedelor la costuri reduse de energie. Desigur, sistemul de proof-of-burn consumă mult mai puțină energie decât dovada muncii.

Arderea criptomonedelor vă permite să controlați prețurile,oprind inflația sau deflația. O altă utilizare a arderii este inițierea tranzacțiilor de actualizare a rețelei,ca în cazul Ethereum, care trece la un algoritm de verificare a mizei.

Ce impact are arderea token-urilor asupra investitorilor?

Investitorii implicați în "hodling" pot câștiga destul de mult. Pur și simplu, valoarea criptomonedelor stocate va crește,datorită arderii unor jetoane. În plus, mecanismul în sine recompensează investitorii pentru păstrarea persistentă a criptomonedelor în portofele.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

4.3 based on 3 reviews

3 comentarii

  1. Author

    Mai devreme sau mai târziu, întregul sistem financiar va trebui să treacă la criptomonede. Politica guvernamentală vizează controlul și supravegherea totală a cetățenilor. Acest lucru nu are nimic de-a face cu filozofia originală din spatele cripto-ului.

  2. Author

    Criptomonedele guvernamentale nu au nicio șansă împotriva Bitcoin. Bitcoin este nereglementat și utilizarea sa este asociată cu libertatea.

  3. Author

    Ar fi ignorant să ignorăm piața criptomonedei. După părerea mea, ar fi o idee bună să păstrați o parte din economiile dvs. în criptomonede. În plus, cu economia actuală, ar trebui să căutăm alternative.

Lasă un răspuns