Am verificat ce spun miliardarii despre Bitcoin.

După cum puteți vedea, piața criptomonedelor se confruntă cu o creștere fără precedent a valorii. Bitcoin a trecut de mult granița de zeci de mii de dolari. Mai mult, investitorii încep, de asemenea, să privească favorabil posibilitatea de a investi fonduri în criptomonede.

Cum s-au născut criptomonedele?

Ideea de blockchain a apărut mult mai devreme decât crearea Bitcoin (2008). A fost descris în 1991 de criptologii americani. Cu toate acestea, la acel moment, nimeni nu a venit cu ideea că o astfel de tehnologie ar putea servi funcționării monedei digitale.

Blockchain poate fi analizat în categoria unei baze de date, înregistrând și stocând informații despre tranzacțiile executate. Datele stocate în blocuri unirecționale nu sunt salvate pe un server central. Registrul este complet descentralizat. O astfel de tehnologie, în ciuda faptului că este asociată în principal cu criptomonedele, poate avea și alte aplicații, de exemplu: încheierea tranzacțiilor, stocarea identității digitale, securizarea sistemelor de vot.

Ce cred cei mai bogați despre Bitcoin?

Pe măsură ce prețul criptomonedelor a crescut, acesta a atras interesul marilor jucători din domeniul investițiilor, inclusiv al miliardarilor. Cu toate acestea, puteți întâlni în continuare vocile criticilor care cred că criptomonedele sunt o bulă speculativă. În ciuda capitalizării ridicate a pieței Bitcoin, prețul său într-o zi poate fi ridicat,doar pentru a scădea a doua zi. El este sălbatic, imprevizibil, agresiv și susceptibil la declarațiile unor oameni influenți. Acestea sunt principalele motive ale valului de critici din partea oamenilor din lumea financiară.

Când Warren Buffet, un adversar cunoscut al criptomonedelor, a primit primii Bitcoini în dar, el a glumit că ar prefera să-i dea nepotului său o scădere a dolarilor americani.

După cum puteți găsi pe site-uri web, Michael Saylor a declarat că compania sa a achiziționat Bitcoins în valoare de peste un miliard USD. Ca un entuziast al monedei digitale, el a recunoscut că compania sa deține 4,6 miliarde de dolari investiți în Bitcoin. După cum crede el, aceasta poate fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru stocarea fondurilor.

Pe unul dintre site-urile web puteți citi că Ray Dalio a recomandat investiția în lingouri de aur ca o acoperire a fondurilor împotriva inflației ridicate. În prezent, același lucru se spune despre Bitcoin. El nu se consideră un expert în criptomonede, dar cu toate acestea avantajele lor au reușit să-i atragă atenția. Potrivit acestuia, acestea sunt o realizare considerabilă, o alternativă la aur și o garanție a vieții private a tranzacțiilor.

Mark Cubanez, potrivit unuia dintre site-urile web, a susținut până de curând că Bitcoin valorează mai puțin decât bananele. Așa cum a recunoscut cu ceva timp în urmă că a investit în Bitcoin și alte criptomonede, deși nu a spus câte deține. În prezent, el pare încântat de piața criptomonedelor, deși subliniază că volatilitatea ridicată a cursului de schimb îi cere să aibă nervi de oțel. De asemenea, el atrage atenția asupra posibilităților nedescoperite până acum ale tehnologiei Blockchain și Bitcoin în sine.

Citind mai multe resurse online, Bill Gates, adversarul inițial al criptomonedelor este în prezent destul de neutru. El consideră că piața activelor digitale este mai mult pentru miliardari decât pentru o persoană obișnuită. El susține că, deși criptomonedele nu sunt un lucru rău, nu-i place lipsa de transparență și descentralizarea criptomonedelor.

Potrivit lui Jamie Dimon, Bitcoin este inferior florilor de lalea, iar afacerea bazată pe aceasta este o înșelătorie și nu are o rațiune de a fi.

Potrivit conținutului postat pe unul dintre site-urile web, Larry Fink a declarat că Bitcoin poate fi folosit pentru spălarea banilor. Totul pentru că tranzacțiile sunt anonime și la scară globală. Cu toate acestea, în ciuda dezavantajelor indiscutabilă, este o monedă cu un potențial considerabil.

Mai mult, site-urile au raportat că Kenneth Rogoff nu știe dacă Bitcoin este o bulă umflată care poate izbucni în orice moment sau poate o investiție valoroasă. După un timp, el și-a exprimat opinia că situația de pe piața Bitcoin se va prăbuși în cele din urmă.

Cine este unul dintre cei mai bogați deținători de Bitcoin?

Vorbim despre FBI, care operează în rețea, luptând împotriva crimei organizate și preluând resursele digitale. De exemplu, în timpul accidentului de pe Drumul Mătăsii, au fost confiscate 144.000 de BTC. Proprietarul lor a făcut anterior greșeli, ceea ce a făcut ca FBI-ul să ajungă la el, în ciuda faptului că a operat pe așa-numita plasă întunecată.

Criptomonedele provoacă entuziasm și controverse.

Oamenii influenți și miliardarii preferă să păstreze distanța atunci când abordează subiectul criptomonedelor. În opinia lor, există modalități mult mai bune de a investi bani. În ciuda acestui fapt, există și cei care și-au asumat un risc, care a plătit foarte mult pentru ei. Acum sunt milionari. Printre norocoșii deținători de monede virtuale se numără și celebrități. Indiferent de modul în care îl priviți, în ciuda comentariilor negative și a controverselor, au existat mulți oameni bogați în lume care și-au făcut averea investind în Bitcoin.

Bitcoin a apărut pe piață cu mai mult de 10 ani în urmă, iar acum merită mai mult decât multe companii care dețin mărci recunoscute la nivel global. Potrivit experților, nu a existat niciodată o astfel de tehnologie sau soluție în lume care să câștige valoare atât de repede.

Author

  • He describes himself as a cryptocurrency investment specialist. He had mined them many years earlier thanks to a self-constructed virtual coin excavator. Privately, he is passionate about hiking in the Karkonosze Mountains. In addition, he is a huge lover of photography, especially taking pictures of the mountains.

2.7 based on 3 reviews

3 comentarii

  1. Author

    Cele mai bune monede sunt aur și argint, nu gunoi digitale. Este interesant când oamenii își dau seama de greșeala pe care au făcut-o și investesc în ceva care are valoare reală. Bitcoin și alte criptomonede ar fi trebuit să ajungă la gunoi cu mult timp în urmă.

  2. Author

    Bitcoin mai bun decât aurul? Bună glumă! Lăsați această bulă financiară să izbucnească în sfârșit. Veți vedea cât valorează cu adevărat monedele digitale, ceea ce este nimic.

Lasă un răspuns